Samen maken we depooU mogelijk

Van en voor Ulvenhout is een zin vol ambitie. Onderstaande clubs hebben laten zien dat het mogelijk is! 

ULVENHOUT URBAN OPEN

Lions de Zuiderlijke Baronie hebben op zondag 30 juni met groot succes de Ulvenhout Urban Open georganiseerd. 27 flights van 4 personen trokken door de straten van Ulvenhout om Urban golf te spelen op de vele groene plekken die het dorp rijk is.

Mede dankzij een aantal sponsoren hebben zij het prachtige bedrag van €7.000,- kunnen doneren als bijdrage voor depooU!

ORANJE VERENIGING ULVENHOUT

Voorzitter van Stichting Slotlaan (beoogd eigenaar van depooU) mocht uit handen van de Oranje vereniging Ulvenhout een check van € 500,- ontvangen. Wat een mooie bijdrage! Dank jullie wel.

ULVENHOUTS HEEREN GENOOTSCHAP

De UHG heeft de handschoen opgepakt om de aspergebrunch te organiseren. Ruim 140 mensen hebben genoten van een heerlijke brunch die geserveerd is op een unieke locatie… Het weiland aan de Pennendijk. Vele handen hebben geholpen en Ulvenhout Leeft heeft de tent beschikbaar gesteld, wat een mooie samenwerking! Naast de brunch is er een loterij gehouden. Daarom is het gepast om hen te bedanken:

Het menu en locatie dankzij:
Smaaktspecialist ~ brood & olijfolie, Fam. Kennes ~ asperges & aardbeien, de Vleeschmeesters ~ PAS excl. ham, Wijnhuis Vintges ~ wijn, Fam Bartels ~ locatie, Ulvenhout Leeft ~ tent, Paul Jongerius ~ aankleding, De Herries, UHG, hun kinderen o.l.v. chefs Evert en Tobias van Bij Wijze van Spijzen ~ Keukenbrigade, mise en place team en gastheren en -vrouwen

Loterijprijzen zijn o.a. beschikbaar gesteld door:
Wijnhuis Vintges, Store 317, Sprangers fotografie, Inrana Bloemen, Paulus van Daesdonck, Evelien Beauté, Huijben Prestige, Refreeze

WWW.DEPOOU.NL & LOGO EN HUISSTIJL

Deze site is mogelijk gemaakt door

Simon Nouwens – alle site techniek & de U-Matrix

Maan Vormgevers – logo ontwerp & huisstijl

Aucuba – sponsoring

BergamoHavando – drukwerk

iV3 innovatie – inrichting site